MSC Fantasia

MSC Fantasia е истински шедьовър в италиански стил: перфектно съчетание на модерни технологии, елегантност и ексклузивни услуги. Този кораб още от самото начало е построен съобразно околната среда, като помага за опазването и, без това да пречи на комфорта на пътниците.

Плаване на борда на MSC Fantasia е удоволствие и невероятно преживяване. За първи път гостите на кораб могат да се разходят по стълби, украсени с камъни Сваровски. Стъклен покрив предлага една възможност по време на пътуването да се насладите на звездите, озарили нощното небе.

В MSC Aurea Spa можете да се поглезите с различни пакети от съвременни лечения: терапевтични кални процедури; ароматни парни бани, масажи и много други.

MSC Fantasia предлага на своите гости особена ексклузивна ареа: Привилегировани гости могат да се насладят на MSC Yacht Club със 71 апартамента, бар, солариум, 2 хидромасажни басейна, 1 басейн със стъклен покрив, портиер и фоайе със стъклени стени, където пътниците могат да се насладят на невероятната гледка към океана. Иконом помага при проверката и разопаковането на багажа, сервира традиционен следобеден английски чай, както и други напитки и цигари. Специални за Вас ние ще  резервираме маса в ресторанта, ще запазим часове в MSC Aurea Spa, ще организираме специални екскурзии или по Ваше желание ще направим частно парти на борда на кораба.

MSC Fantasia е луксозен круизен кораб, с впечатляващи нови измерения, където се стремим да отговорим на Вашите нужди и да сбъднем всички Ваши фантазии.


Характеристики на кораба:
Дължина: 333.30 м.
Ширина: 37.92 м.
Тонаж:  137.936 тона
Скорост: 22.87 възела
Капацитет (при двойно настаняване): 3,274
Брой кабини: 1.637
Екипаж: 1.370

Декове: 18

*MSC Aurea SPA
*6 ресторанта
*20 бара
*4 басейна
*12 хидромасажни басейни
*Кафе
*Магазини
*Детска площадка
*Симулатор на Формула 1
*4D кино
*Театър
*Библиотека
*Турска баня
*Фризьор
*Баскетбол, волейбол, скуош, футбол
*Казино
*Медицински център

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
Read Comments

0 Response to "MSC Fantasia"

Публикуване на коментар