MSC Opera

MSC Opera е луксозен кораб, който със сигурност отговаря на името си: класически, огромен и разкошен. Величие и простор са двете условия, които извеждат на първо място MSC Opera, един от най-големите и романтични кораби в редиците на круизната комапания MSC.

Много от каютите на MSC Opera разполагат със самостоятелни балкони и всички помещения са просторни и уютно обзаведени. Насладете се на италианския стил на борда, с който корабите на МSC са толкова известни. Това може да забележите в красивия мрамор в лобито или в стъклените стени на общите части, които дават възможност да се имате невероятната гледка към океана.

По време на плаването с MSC Opera можете да се отпуснете в традиционна елегантна обстановка, съчетана с модерен комфорт. Веднага след като се качите на борда Ви очаква топло италианско посрещане. Насладете се на Вашето еспресо в кафе-бара или на вкусен италиански домашен сладолед в нашия сладоледен салон. На борда можете да намерите още интернет кафе и WiFi на определени места на кораба. Вашите деца ще бъдат очаровани от игрището за мини голф. За любителите на спорта сме осигурили курс в нашата фитнес зала. И когато вечер слънцето се скрие зад хоризонта, ние Ви каним на изискана вечеря със седем блюда и изключително шоу в невероятния Teatro dell' Opera.

Подарете си за Вашата следваща почивка едно невероятно пътуване до прекрасни дестинации на борда на MSC Opera.

Характеристики на кораба:
Дължина: 251.25 м.
Ширина: 28. 80 м.
Тонаж:  59.058 тона
Скорост: 21.70 възела
Капацитет (при двойно настаняване): 1,712
Брой кабини: 856
Екипаж: 728

Декове: 13

Театър
*Библиотека
*Стая за игра на карти
*4 ресторанта
*11 бара
*Солариум
*Мини голф
*Караоке
*Видео игри
*Стая за деца
*Дискотека
*2 басейна
*Медицински център
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
Read Comments

0 Response to "MSC Opera"

Публикуване на коментар